* ohledně dostupnosti zboží nás prosím kontaktujte na 774 720 820

ETA 002894000 nástavec na těstoviny, do šíře 150 mm, nerez

1 hodnocení
 
Tip Doprava zdarma
  • 1 z 4
 

ETA 0028 94000 nástavec na těstoviny, do šíře 150 mm, nerez, nástavec na válení těsta - rozšiřte funkce vašeho domácího robota o nástavec na těstoviny. Vhodné pro roboty ETA Gratus, Gustus, Gratussino, Meno, Mezo a Ambo.

Dostupnost Skladem
2 599 Kč    
Kód produktu 002894000
Značka ETA
Kategorie Příslušenství pro kuchyňské roboty
 

ETA 0028 94000 nástavec na těstoviny, do šíře 150 mm, nerez, nástavec na válení těsta - rozšiřte funkce vašeho domácího robota o nástavec na těstoviny. Vhodné pro roboty ETA Gratus, Gustus, Gratussino, Meno, Mezo a Ambo.

Těstoviny jako z Itálie

Rozšiřte použití vašeho kuchyňského robota ETA třeba nástavcem na válení těsta. S tímto nástavcem si připravíte domácí těstoviny o maximální šířce 150 mm. Je vhodný ke kuchyňským robotům ETA (Gratus, Gustus, Gratussino, Meno a Mezo) a mlýnku na maso ETA Ambo.

Příslušenství ke kuchyňskému robotu Gratus (ETA 0028), Gustus (ETA 0128), Gratussino (ETA 0023), Mezo (ETA 0033), Meno (ETA 0030) a mlýnku na maso typ ETA2075

Technické parametry:

Typ příslušenství: tvořítko na těstoviny

Rozměry produktu:
Šířka: 24 cm
Výška: 12.5 cm
Hloubka: 12.5 cm
Hmotnost: 1.42 kg

Rozměry balíku:
Šířka: 19.5 cm
Výška: 26 cm
Hloubka: 10.5 cm
Hmotnost: 1.6 kg

Specifikace:

NÁSTAVEC NA VÁLENÍ TĚSTA

* Max. šířka plátu 150 mm
* Nastavení různých stupňů tlouštěk plátu v rozsahu 0,7 - 2,3 mm
* Ideální na přípravu celé řady plochých těstovin (lasagne, ravioli ...)
* Nerezové provedení
* Jednoduché a rychlé sestavení
* Snadná údržba
* Příslušenství ke kuchyňskému robotu Gratus (ETA 0028), Gustus (ETA 0128), Gratussino (ETA 0023), Mezo (ETA 0033), Meno (ETA 0030) a mlýnku na maso typ ETA2075


ETA002894000, 002894000, 0028 94000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.