* ohledně dostupnosti zboží nás prosím kontaktujte na 774 720 820

ETA 002896010 mlýnek na obiloviny, luštěniny, rýži

1 hodnocení
 
Akce Tip Doprava zdarma
  • 1 z 3
 

AKCE
ETA 002896010 mlýnek na obiloviny/luštěniny/rýži
, mlýnek 0028 96010 je kompatibilním příslušenstvím k robotům Gratus (ETA 0028) a Gustus (ETA 0128). S jeho pomocí si tak rychle umelete kvalitní domácí mouku z různých druhů obilovin a luštěnin.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 2 599 Kč
Ušetříte 1 099 Kč (–42 %)
1 500 Kč    
Kód produktu 002896010
Značka ETA
Kategorie Příslušenství pro kuchyňské roboty
 

AKCE

Mlýnek ETA002896010 je kompatibilním příslušenstvím k robotům Gratus (ETA 0028) a Gustus (ETA 0128) . S jeho pomocí si tak rychle umelete kvalitní domácí mouku z různých druhů obilovin a luštěnin. Hravě zvládne pšenici, žito, oves, ječmen, pohanku ale také čočku, hrách, cizrnu, fazole, rýži i jáhly. To ocení především osoby trpící Celiakií. Bezlepkovou mouku si tak můžete kdykoliv namlít sami.

Technologie nízkootáčkového mletí Tato technologie je maximálně šetrná k obilovinám, luštěninám i rýži. Zabraňuje tomu, aby se mouka nadměrně zahřívala, a tím si zachovává optimální kvalitu a čerstvost. Nepřijdete o enzymy, oleje ani vitamíny. Nejen že čerstvě umletá mouka obsahuje všechny tyto živiny a nenasycené mastné kyseliny zdravé pro vaše tělo ale také velmi krásně voní a především chutná. Hrubost mouky si můžete regulovat. Výsledkem je rovnoměrně namletá mouka hrubých granulí nebo velmi jemné konzistence. Oproti mlýnkům s tříštivými kameny není tak hlučný. Objem násypky je 1 kg. Mlýnek si jednoduše a rychle sestavíte. Při čištění ho můžete kompletně rozebrat. Usnadní vám to tak práci. Pravé mlýnské kameny Mlecí kameny o průměru 85 mm jsou velmi tvrdé a pevné a to díky směsi korundu a keramiky, ze které se kameny skládají. Tato směs se taví za vysoké teploty ve vypalovací peci. Vznikají tak vzduchové kapsy, díky kterým zůstává povrch stále hrubý bez opotřebení. Aby si svou funkčnost a hrubost zachovaly, zabraňte jejich kontaktu s vodou. Čistěte kartáčkem, který je součástí balení.

Příslušenství ke kuchyňskému robotu Gratus (ETA 0028), Gustus (ETA 0128), Gratussino (ETA 0023), Mezo (ETA 0033), Meno (ETA 0030)

Technické parametry:

Typ příslušenství: mlýnek

Rozměry produktu:
Šířka: 22.4 cm
Výška: 15.2 cm
Hloubka: 16.5 cm
Hmotnost: 1.25 kg

Rozměry balíku:
Šířka: 26.8 cm
Výška: 17.2 cm
Hloubka: 17.2 cm
Hmotnost: 1.3 kg
Specifikace:

Mlýnek na obiloviny, luštěniny a rýži

* Příslušenství ke kuchyňskému robotu Gratus (ETA 0028), Gustus (ETA 0128)
* Umožňuje rychlé a kvalitní mletí většiny druhů obilovin a luštěnin (např. pšenice, žito, oves, neloupaný ječmen, pohanka, čočky různých odrůd, hrách, fazole, rýže, jáhly)
* Umožňuje přípravu bezlepkové mouky z rýže, pohanky, prosa nebo cizrny pro osoby trpící Celiakií
* Bezpečný provoz
* Vhodný také pro mletí krmných plodin např. pro domácí zvířata

* Díky technologii nízkootáčkového mletí:
- zamezuje nadměrnému zahřívání umleté mouky,
- je maximálně šetrný k obilovinám, luštěninám a rýži,
- je zachována optimální kvalita a čerstvost mouky,
- se udržuje nízká teplota během procesu mletí, čímž jsou chráněny všechny enzymy, oleje a vitamíny,
- je zajištěna vysoká kvalita jemnosti mouky,
- umele od hrubých granulí až po velmi jemnou mouku,
- umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny,

* Regulace hrubosti s rovnoměrným výsledkem mletí
* Velmi pevné a tvrdé mlecí kameny o průměru 85 mm, které jsou složené ze směsi korundu a keramiky. Materiály jsou ztaveny za vysoké teploty ve vypalovací peci. Při výrobě této směsi vznikají ve výsledném materiálu vzduchové kapsy, díky kterým zůstává povrch stále hrubý bez opotřebení.
* Objem násypky pro 1 kg surovin
* Jednoduché a rychlé sestavení
* Kompletně rozebíratelný mechanismus pro snadnou údržbu a čištění
* Čisticí kartáček
* Uvolňovací klíč
* Možnost mytí nekovových dílů v myčce na nádobí
* Velkou výhodou oproti mlýnkům s tříštivými kameny je nízká hlučnost a jednoduchá obsluha

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.